tiistai 2. joulukuuta 2014

Hyvä aika ryhmän kanssa


Me kävimme ryhmän kanssa soittamassa rumpuja. Afrikkalainen mies opetti meille rumpujen soittamista. Sitten hän näytti meille erilaisia kotimaisia rytmejä. Meidän kädet olivat punaiset ja vähän kipeät, koska me emme tienneet miten soittaa. Instrumentin nimi on djembe. Djemben materiaali on puu nahan kanssa. Kaikki me tykkäsimme paljon soittamisesta ja myöhemmin oli hyvä tuuli.

Sandra-Carina, Rodrigo, Ramon ja Pablo


Axxellissa koulussa on mukava päivä. Se oli 7. marraskuuta 2014. Me kävimme musiikkiluokassa ja siellä me tapasimme Pape Sarrin, hän on senegalilainen mies. Hänen ammatti on muusikko ja hän soittaa rumpuja. Hän opetti meidän ryhmää, miten soittaa rumpuja. Kaikilla meillä oli oma rumpu. Me soitimme afrikkalaista musiikkia. Mohamed soitti egyptiläistä musiikkia ja se oli kiva ja hauskaa. Kaikki ihmiset soittivat oman soolon, se oli hauskaa. Kaikki olivat iloisia ja haluaisimme tehdä sitä lisää. Kiitos Axxellille!

Hassaya, Andrei, Unai ja Mohamed El Saify
r

Oli perjantai 7. marraskuuta. Kurssilla meillä oli musiikkitunti. Me tutustuimme uuteen musiikki-instrumenttiin. Koko yksi tunti me soitimme insturmentilla, se oli tosi hauska ja mielellämme me teimme sitä. Instrumentin nimi oli rumpu. Kädet olivat punaiset. Joka opiskelija soitti oman rytmin. Oli hauska soittaa rumpua, koska se oli meille uusi asia ja uusi kulttuuri.

Marin, Hoa, Dina ja Tatjana

Tämä tapahtuma oli ihan kiinnostava oli kiva aika. Opettajan nimi on Pape Sarr ja instrumentin nimi on rumpu. Me yritimme oppia senegalilaista musiikkia, oli hyvä idea tutustua toiseen kulttuuriin. Pape oli ystävällinen ja energinen. Ensin me soitimme yhdessä, mutta sitten soitimmen soolon. Tosi jännittävää! Sen jälkeen meillä oli punaiset kädet, koska kädet olivat kipeät. Mutta oli hyvä kokemus!

Irina, Chunmei, Xiongfeng, Ayoub ja Galina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti