torstai 4. joulukuuta 2014

Suomi kurssi A juhla ja srilankalaiset tanssit

Me harjoittelimme Sri Lankan tanssia. Opettaja oli kotoisin Sri Lankasta. Winnie, Bhumika jaYashodha tanssivat opettajan kanssa.


Winnie, Adil, Atali, Hisham, Tuan

Kun suomi A loppui tanssiopettaja opetti meille srilankalaista tanssia. Opettaja oli kotoisin Sri Lankasta. Hän tanssi tosi hyvin. Meillä oli tosi hauskaa, mutta paljon opiskelija ei tykkää tanssia. Yashodha ja Winnie tanssivat paljon opettajan kanssa. Kaikki olivat iloisia. Tässä oli tosi hyvä päivä.

Jiao, Jussi, Jahangir, Siad

Me ajattelemme Sri Lankan tanssia. Opettaja Kasthury Mashalla tuli lokakuussa. Hän on srilankan tanssija. Hän tuli neljä vuotta sitten, mutta hän puhuu suomea hyvin. Hän tanssi ja lauloi srilankalaisia lauluja. Kaikki on iloinen, mutta tanssi on vaikea.  Yashodha tanssi paljon, me tykkäsimme tanssia.

Asma, Yashoda, Razika, Genadiy

Kun suomi A-kurssi loppui, sitten tuli srilankalainen tanssiopttaja, hän katsoi kaikki opiskelijat ja aloitti tanssin, kutsui opiskelijat tanssimaan yhdessä, hän tanssi ihanasti. Hän kutsui yhden opiskeijan tanssimaan. Tanssi oli vähän helppo.Kaikki opiskelijat tanssivat vähän, mutta Yashodha ja Winnie paljon tanssi. Oli mukava tanssia. Me ymmärsimme hyvin tanssia.

Bhumika, Shqipe, Tu, Roland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti